Jäsenelle

Yhdistyksen jäsenenä Sinulla on mahdollisuus käyttää osaamistasi esimerkiksi pitämällä esitelmiä, kirjoittaa, ohjata pienryhmiä, laulattaa sekä olla ystävänapuna, jos haluat. Välitämme toisistamme ja arvostamme osaamistasi.

Helppo tapa liittyä jäseneksi on tulla Senioritorstaihin ja samalla katsomaan toimintaamme.

Jäsenmaksumme v. 2020 on 25 €.

Jäsenetuna voit osallistua viikoittaisiin Senioritorstain esitelmätilaisuuksiin, juhliin, harrastusryhmiin, jäsentilaisuuksiin, erilaisille kursseille sekä matkoille. Meiltä löytyy auttaja tietoteknisiin ongelmiisi.

Yhdistyksellä on sopimus kylpylähotelli Scandic Laajavuoren kanssa seniorihintaisista palveluista.

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Patina-lehti antaa monenlaista tietoa senioriliiton toiminnasta.

Palkitsemme myös ahkeria osallistujia myöntämällä ansiomerkkejä, hakemalla senioripiiriltä hopeisia ansiomerkkejä sekä myös hakemalla kultaisia ansiomerkkejä senioriliitolta piirin myötävaikutuksella.

Olemme dynaaminen, aktiivinen sekä ajassa mukana oleva yhdistys, jossa jäsenet viihtyvät ja saavat virikkeitä eläkepäiviinsä.

Tarkista omat jäsentietosi alla olevan painikkeen kautta. Mikäli sinulla ei ole vielä salasanaa Kiltaan, voit sen tilata lomakkeen kohdasta Pyydä salasanaa / Olen unohtanut salasanani

Jäsenetu kylpylään

Yhdistyksen jäsenet saavat alennusta Kylpylähotelli Scandic Laajavuoren kylpylähinnoista esittämällä henkilö- tai jäsenkortti kylpylän vastaanotossa, sisääntulon yhteydessä.

• etu on henkilökohtainen
  • etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin

Kylpylä & kuntosali:

Maanantai – perjantai klo 7.00 – 14.00 5,90 EUR/henkilö/3 h

Muina aikoina 8,50 EUR/henkilö/3 h

Hinnat eivät sisällä uima-asua/pyyhettä.

Keilaus:

-40% normaalihinnoista

Hieronta:

-10 % alennus normaalihinnoista

Rajoitukset:

Yllä mainitut arkihinnat eivät ole voimassa koululaisten lomasesonkeina, lukuun ottamatta kesälomaa.

Kylpylätiedustelut: 030 606 2775