Golf-kerho

Kevätpelit

Suunnitteilla on kevätpelit Hämeenlinnan kentille 27.-28.5. Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Elokuun lopulla Pärnuun

Syyskauden jo perinteinen pelimatka tehdään Pärnuun 26.-29.8. Pelaamme siellä kahdella kentällä. Pärnu Bay Golf -kenttä on uudempi, joillekin ehkä jo tuttu. White Beach Golf -kentällä pelasimme vuonna 2015. Matkatoimiston kanssa on neuvoteltu ohjelma ja alustavat varaukset on tehty.

Tiedustelut Antti Lehtinen

lehtinen.anttia@gmail.com, 050 5850 761

2018

Golf-kerhon kevätpeli pelattiin Tahkon kentillä helteisessä säässä 28.-29.5.2018. Kuvassa päivettyneet pelaajat.

Patina-golf pelattiin 14.6. Nurmossa Ruuhikosken kentällä.

Joukkueemme Matti Lahtinen, Valto Mikkonen ja Eero Nieminen olivat kolmansia.

Sarjassa yli 70 vuotiaat Matti Lahtinen oli sijalla 3 ja Valto Mikkonen sijalla 9, osallistujia oli 49.

Sarjassa yli 55 vuotiaat Pertti Korpimäki oli sijalla 9 ja Markku Kemiläinen sijalla 10, osallistujia oli 25.

Pelimatka Ahvenanmaalle 27.-30.8.2018

Kauden syyspelimatka Ahvenanmaalle Saaristotietä pitkin sai heti kevättalvella innostuneen vastaanoton ja matkalle lähti 45 osallistujaa. Maanantaina illan suussa majoituttiin Brändön saarella Gullvivan hotelliin. Tiistaina aamiaisen jälkeen matka jatkui Torsholmaan ja edelleen lautalla kohti Hummelvikia. Ålands Golfklubilla ensimmäiset pelaajat pääsivät Kungsbanan väylille puolenpäivän maissa. Kenttä oli mielenkiintoinen mutta haastava mm. korkeuserojen vuoksi. Päivän jälkipelit pelattiin illalla Maarianhaminassa sen jälkeen kun oltiin majoittauduttu Hotelli Park Alandiaan. Keskiviikkona aamulla pakattiin varusteet ja suunnattiin samalle kentälle Slottsbanan väylille pelaamaan. Mukana olleet seuralaiset tutustuivat Maarianhaminan nähtävyyksiin ja kentän lähellä sijaitsevaan Kastelholman linnaan.

Pelien jälkeen iltaa jatkettiin kenttien lähellä sijaitsevassa Ravintola Smakbyssä. Ravintolan ja sen yhteydessä toimivan tislaamon toiminnan esittelyn jälkeen nautimme maittavan illallisen. Sen yhteydessä huomioitiin kahden päivän onnistuneet pelisuoritukset ja arvontaan pääsivät osallistumaan kaikki pelaajat. Laiva lähti Maarianhaminan satamasta puolilta öin ja Helsingistä jatkettiin aamulla edelleen kohti Jyväskylää.

Matkalaisia suosi loistava sää, saatiin pelata kesäisessä ja aurinkoisessa säässä upeissa merimaisemissa. Matkatoimisto Pohjolan Matka ja kuljettaja Markku hoitivat loistavasti kaikki järjestelyt. Matkalla oli mukana myös Juhani Nevala ja hän ikuisti matkan tapahtumia.

Terveisin Antti

lehtinen.anttia@gmail.com