Golf-kerho - syksy 2021

Osallistuminen

Yhteyshenkilö kutsuu sähköpostilla niitä, jotka ovat jo  osallistuneet kerhoon toimintaan. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, ota yhteyttä sähköpostilla yhteyshenkilö Sylva Mannsteiniin. Kutsu lähtee hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Ilmoittautuminen tapahtuu vastaamalla kutsuun. Kerho toimii omakustanteisesti.

Golfmatka Tallinnaan  ma 13.9 - to 16.9.2021

Matka peruttu.

Historiaa

Antti Lehtinen on luovuttanut Golf-kerhon vetovastuun Sylva Mannstenille. Perinnöksi hän on myös laatinut sivun laidasta löytyvän koonnoksen kerhon toiminnasta sen perustamisesta lukien. Kiitos Antille ansiokkaasta toiminnasta ja menestystä Sylvalle työn jatkamiseen!

Vuoden 2020 toiminta

Poikkeuksellisen kauden päätteeksi tehtiin onnistunut pelimatka Kytäjän South East -kentälle tiistaina 15.9. Matkalle osallistui 24 pelaajaa. Edellisen päivän sateen jäljiltä kenttä oli raskas. Aurinkoisessa syyssäässä ja upeissa maisemissa pelasimme loistavat kierrokset.

Kiitos osallistujille, hyvää syksyä!

Antti

Ryhmäkuva matkalaisista White Beac Golf klubirakennuksen edustalta.
Kuvassa Timo Sarkkinen ja Leena Eränkö palkittavina pelisuorituksistaan Ravintola Farmissa päivällisen jälkeen.

Seniorit golfasivat Hämeenlinnassa 27.-28.5.2019

Maanantaina aamusta lähdettiin matkaan kohti Hämeenlinnaa. Varsinkin ensikertalaisille Tawastgolfin kenttä osoittautui haasteelliseksi, useita pitkiä ja ennalta arvaamattomia väyliä. Kierroksen aikana saatiin vähän sadetta mutta myös auringonpaistetta. Pelien jälkeen majoituttiin Scandic Hotel Aulankoon. Päivän jälkipelit pelattiin maittavan buffet illallisen äärellä. Seurustelun lomassa palkittiin päivän menestyjät. Kati Rinne ja Risto Pitkänen pelasivat hyvät tulokset.

Tiistaina pääjoukko suunnisti läheiselle Eversti kentälle ja pienempi joukko pelasi hotellin viereisen perinteisen, jo vuonna 1942 avatun 9 reikäisen Hugo kentän kahteen kertaan. Kotimatkalla bussissa huomioitiin jälleen päivän onnistujat, joita olivat Marjatta Taipale ja Valto Mikkonen.

Risto Pitkänen kuljetti meitä viime vuotiseen turvalliseen tapaan ja menestyi siis myös pelikierroksilla.

Oheisessa kuvassa joukkomme Hotelli Aulangon edustalla. Joukosta puuttuu Marja-Leena Horttonen.

Kaikille osanottajille kiitokset seurasta ja mukavasta yhdessäolosta!

Terveisin Antti

Golf-kerhon kevätpeli pelattiin Hämeenlinnan kentillä .

Patina-golf pelattiin 14.6. Nurmossa Ruuhikosken kentällä.

Joukkueemme Matti Lahtinen, Valto Mikkonen ja Eero Nieminen olivat kolmansia.

Sarjassa yli 70 vuotiaat Matti Lahtinen oli sijalla 3 ja Valto Mikkonen sijalla 9, osallistujia oli 49.

Sarjassa yli 55 vuotiaat Pertti Korpimäki oli sijalla 9 ja Markku Kemiläinen sijalla 10, osallistujia oli 25.

Pelimatka Ahvenanmaalle 27.-30.8.2018

Kauden syyspelimatka Ahvenanmaalle Saaristotietä pitkin sai heti kevättalvella innostuneen vastaanoton ja matkalle lähti 45 osallistujaa. Maanantaina illan suussa majoituttiin Brändön saarella Gullvivan hotelliin. Tiistaina aamiaisen jälkeen matka jatkui Torsholmaan ja edelleen lautalla kohti Hummelvikia. Ålands Golfklubilla ensimmäiset pelaajat pääsivät Kungsbanan väylille puolenpäivän maissa. Kenttä oli mielenkiintoinen mutta haastava mm. korkeuserojen vuoksi. Päivän jälkipelit pelattiin illalla Maarianhaminassa sen jälkeen kun oltiin majoittauduttu Hotelli Park Alandiaan. Keskiviikkona aamulla pakattiin varusteet ja suunnattiin samalle kentälle Slottsbanan väylille pelaamaan. Mukana olleet seuralaiset tutustuivat Maarianhaminan nähtävyyksiin ja kentän lähellä sijaitsevaan Kastelholman linnaan.

Pelien jälkeen iltaa jatkettiin kenttien lähellä sijaitsevassa Ravintola Smakbyssä. Ravintolan ja sen yhteydessä toimivan tislaamon toiminnan esittelyn jälkeen nautimme maittavan illallisen. Sen yhteydessä huomioitiin kahden päivän onnistuneet pelisuoritukset ja arvontaan pääsivät osallistumaan kaikki pelaajat. Laiva lähti Maarianhaminan satamasta puolilta öin ja Helsingistä jatkettiin aamulla edelleen kohti Jyväskylää.

Matkalaisia suosi loistava sää, saatiin pelata kesäisessä ja aurinkoisessa säässä upeissa merimaisemissa. Matkatoimisto Pohjolan Matka ja kuljettaja Markku hoitivat loistavasti kaikki järjestelyt. Matkalla oli mukana myös Juhani Nevala ja hän ikuisti matkan tapahtumia.

Terveisin Antti

lehtinen.anttia@gmail.com