Kirkkopuiston laudatur

Tule mukaan iloiseen senioritapahtumaan ja suorita Kirkkopuiston laudatur!

Perjantaina 8.9.2023 klo 13.00-16.30

Jos olet jäämässä eläkkeelle tai olet jo eläkkeellä, tule rohkeasti mukaan senioreiden yhteiseen tapahtumaan Kirkkopuistoon. Tarjolla on kohtaamisia sekä tietoa ja neuvoja elämänmuutoksen tueksi. Voit myös nauttia musiikista, taide-elämyksistä, tanssista ja viettää iltapäivän mukavassa seurassa. Toimintaa on luvassa Kaupunginteatterissa, Kaupunginkirkossa, Taidemuseossa, Suomen Käsityön museossa sekä ulkona Kirkkopuistossa ja Bistrossa.

Tapahtumaan on helppo osallistua ja laudaturin suorittaminen on vaivatonta ja hauskaa. Voit kiertää tapahtuma-aluetta omatoimisesti valitsemissasi kohteissa saamasi kartan ja ohjelma-aikataulun mukaan. Tapahtumaesite on jaossa kaikissa tapahtumapisteissä sekä Kirkkopuiston Info-pisteessä. Tavoitteena on suorittaa Kirkkopuiston laudatur keräämällä vähintään kolme leimaa/kohdekäyntiä, jolloin voi osallistua arvontaan. Arvonta ja palkintojen jako suoritetaan Kirkkopuiston Bistron terassilla klo 16.00.

Rohkeasti seniori -tapahtuman tuottaa Jyväskylän seniorit ry yhteistyökumppaninaan Jyväskylän kaupunki, Kaupunginteatteri, Jyväskylän Sinfonia, Jyväskylän taidemuseo, Suomen käsityön museo, Jyväskylän seurakunta/Keskustan alueseurakunta, Ikääntyvien yliopisto, Jyväskylän vanhusneuvosto, Kulttuuriluotsit, Bistro Kirkkopuisto/Verso yhtiöt, Oma Säästöpankki, Varttuneiden asumisoikeusyhdistys Jaso ry, Plus Terveys Hammassirkku, Keski-Suomen Kennelpiiri ja Keski-Suomen kansallisen senioripiirin senioriyhdistykset.

Seuraa meitä facebookissa (facebook.com/Jyvaskylanseniorit)

ja nettisivuilla. Lisää tietoja yllätyksellisestä ohjelmasta kesän ja alkusyksyn aikana!