Kannel-kuoro - syksy 2021

Kuoro esiintyi 7.10.2018 Vanhustenviikon senioreiden kuorojuhlassa Jyväskylän kaupunginteatterilla.

Kannel-kuoroon kuuluu noin 25 naislaulajaa. Harjoitukset pidetään Vanhassa Pappilassa, Vapaudenkatu 26 perjantaisin klo 11.00 - 13.00. Syyskauden harjoitukset alkavat 27.8.21 ja ne pidetään poikkeuksellisesti klo  10.30-12.00. Harjoitukset jatkuvat joulukuun puoliväliin.

Kuoronjohtajana toimii palkattu musiikkipedagogi Ulla Kotamäki ja kuoron yhdyshenkilönä Vuokko Virtanen.

Ohjelma:

• 10.9. Senioreitten Kirkkopuiston laudatur klo 13.30-16.00 Keskustan alueseurakunnan seurakuntasali Silmu (entinen postin talo Kilpisenkadulla). Siellä myös kuoroharjoitukset, joihin kaikki kiinnostuneet voivat tulla mukaan.
  • Jos koronatilanne sallii, laulamme kaupunginkirkon messussa syksyn aikana, päivämäärä on vielä avoin.
  • Senioreitten adventtijuhla, katso Senioritorstain ohjelma.

Huomioi, että koronaepidemia vaikuttaa sekä toimintaan että suunnitelmien toteutumiseen.

Kannel-kuoron osallistumismaksu on 75 € syyskauden osalta.

Jos olet kiinnostunut kuorolaulusta ja kaipaat iloista lauluseuraa, tervetuloa Kannel-kuoroon!