Kannel-kuoro - kevät 2021

Kuoro esiintyi 7.10.2018 Vanhustenviikon senioreiden kuorojuhlassa Jyväskylän kaupunginteatterilla.

Kannel-kuoroon kuuluu noin 25 naislaulajaa. Harjoitukset pidetään Vanhassa Pappilassa, Vapaudenkatu 26, syyskuusta toukokuuhun perjantaisin klo 11.00 - 13.00. Kevätkauden harjoitukset alkavat 15.1.21 ja jatkuvat toukokuun puoliväliin.

Kuoronjohtajana toimii palkattu musiikkipedagogi Ulla Kotamäki, kuoron puheenjohtajana Vuokko Virtanen ja sihteerinä Eila Toivonen (040 7031647).

Ohjelma:

• Avustaminen Keskustan alueseurakunnan messussa Kaupungin kirkossa kevään aikana.
  • Kevätlaulajaiset Kansallisten Senioreitten torstaikerhossa huhti-toukokuussa.
  • Osallistummme eläkeläiskuorojen yhteiskonserttiin, jos sellainen järjestetään.

Huomioi, että koronaepidemia vaikuttaa sekä toimintaan että suunnitelmien toteutumiseen.

Kannel-kuoron osallistumismaksu on 75 euroa kevätkauden osalta.

Tärkeä tavoitteemme on saada kuoroon lisää laulajia. Jos olet kiinnostunut kuorolaulusta ja kaipaat iloista lauluseuraa, tervetuloa Kannel-kuoroon!