Senioritorstai

** Senioritorstait 22. ja 29.10. on peruttu Jyväskylän kaupungin suositusta noudattaen johtuen koronatilanteesta! **

Syyskausi alkaa 10.9. yhdistyksen tarjoamilla kakkukahveilla! Syksyn ohjelma löytyy syystoimintaesitteestä.

Torstaikerho on nyt Senioritorstai ja kokoontuu nimensä mukaisesti torstaisin syys-joulukuussa Sepänkeskukseen Reaktio-salissa klo 13-15.

Aloitamme yhteisillä iltapäiväkahveilla (á 3 euroa) ja ystävien tapaamisella.  Klo 13.45-14 uudet jäsenet voivat esittäytyä.  Kerromme myös tulevista tapahtumista, matkoista ja esitelmistä.

Klo 14-15 on päivän esitelmän vuoro.  Esitelmän pitäjiksi kutsumme oman alansa erityisosaajia.  Aiheina senioreja kiinnostavia teemoja liittyen terveyteen, liikuntaan, kulttuuriin, historiaan ja muihin ajankohtaisiin asioihin.  Meitä on paikan päällä yleensä 50-100 senioria.

Jäseniltä saatavat ehdotukset esitelmien aiheiksi/pitäjiksi ovat lämpimästi tervetulleita!

Lisätietoja: Hannu Korpela, 0400 648 39, korpehannu@gmail.com

Tapaamisiin Senioritorstaina!