Retket ja matkat

Matkavastaavana toimii Sylva Mannsten, puh 050 561 1248, sylva.mannsten@hotmail.com.

Katso myös Kansallisen senioriliiton ja Keski-Suomen Senioripiirin järjestämiä matkoja.

Ti 3.11 Kulttuurimatka Tampereelle

Hinta 70 euroa/hlö

Klo 08.30 lähtö Jyväskylä Harjukatu tilausajolaituri, paluu klo 18.30 - 19.00 Jyväskylä. Katso monipuolinen matkaohjelma allaolevasta liitetiedostosta!

Hintaan sisältyy:

• bussikuljetukset ohjelman mukaan
  • Vapriikki; sisäänpääsymaksu ja näyttelyopastus Ostia - Portti Roomaan -näyttelyyn (maksimi ryhmän koko 20 henkilöä per ryhmä eli 2 opasta varattu)
  • ravintola Tampella; pöytiin tarjoiltu vaihtuva lounas sis. ruokajuomana vesi ja kahvi
  • Sara Hildénin museo; sisäänpääsymaksu ja opastus Seurassa-näyttelyyn (maksimi ryhmän koko 30 henkilöä per ryhmä, 1 opas varattu)

Hinta edellyttää 25 - 30 lähtijää.

Sitovat ilmoittautumiset 19.10. mennessä sylva.mannsten@hotmail.com tai puhelulla tai tekstiviestillä Sylvan numeroon p. 050-5611248.

Katso tarkempi matkan sisältö ja maksutiedot allaolevasta liitetiedostosta!

To 26.11 Musikaali Evita Seinäjoella, päivänäytös

Matkaohjelma:

• Klo 08.00 Jyväskylä Harjukatu tilausajolaituri
  • Klo 08.15 Palokka terveyskeskuksen pysäkki (terveyskeskuksen puoleinen pysäkki) Matkalla tauko.
  • Klo 11.30 opastettu lyhyt Aalto-kierros Seinäjoella.
  • Klo 12.30 siirtyminen teatteriin
  • Klo 13.00 Evita-Musikaali Seinäjoen kaupungin teatterissa, kesto 2 h 30 min
  • Klo 15.45 ruokailu ravintola Almassa
  • Klo 17.30 paluulähtö Jyväskylään
  • N. klo 20.00 saapuminen Jyväskylään

Hinta 115 euroa/hlö Hintaan sisältyy:

• opastettu Aalto-kierros Seinäjoella
  • musikaalilippu Evita-musikaaliin 26.11.
  • klo 13.00 - ruokailu ravintola Almassa pöytiintarjoilu 2. ruokalajia

Hinta edellyttää 35 lähtijää. Sitovat ilmoittautumiset 15.10. mennessä https://jyvaskyla.senioriyhdistys.fi/tapahtumat - sivulla olevan tapahtumakalenterin kautta avaamalla tämä tapahtuma tai sylva.mannsten@hotmail.com tai puh. 050-5611248.

Katso tarkempi matkaohjelma ja maksutiedot allaolevasta liitetiedostosta!

La 6.2.2021 Oopperamatka Tampereelle, Wagnerin Lentävä Hollantilainen Tampere-talossa

Matkaohjelma:

• Klo 10.30 Palokka 25. pysäkki terveyskeskuksen kohdalla
  • Klo 10.45 Harjukatu tilausajolaituri
  • Klo 10.50 Savela s-marketin piha
  • Klo 13.00 saapuminen Tampereelle ja ruokailu ravintola Myllärissä 2. ruokalajin menu
  • Klo 15.00 Wagnerin ooppera Lentävä Hollantilainen Tampere-talossa, kesto auki vielä.
  • Näytöksen päätyttyä lähtö Jyväskylään arvioitu n. klo 17.45 Matkalla tauko
  • N. klo 20.30 saapuminen Jyväskylään.

Hinta 165 €/hlö Hinta edellyttää 30 lähtijää. Hintaan sisältyy:

• 2. ruokalajin ruokailu ravintola Myllärissä
  • oopperalippu Lentävään Hollantilaiseen Tampere-talossa klo 15.00

Sitova ilmoittautuminen pe 29.10.2019 mennessä https://jyvaskyla.senioriyhdistys.fi/tapahtumat - sivulla olevan tapahtumakalenterin kautta avaamalla tämä tapahtuma tai sylva.mannsten@hotmail.com tai puh. 050-5611248.

Katso tarkempi sisältö ja maksutiedot allaolevasta liitetiedostostosta!

Matkalle lähtijän huomioon!

Tarkista, että Sinulla on voimassaoleva passi ja matkavakuutus. Mikäli joudut perumaan maksetun matkan, ilmoita asiasta mahdollisimman pian matkavastaavalle ja sovi menettelystä. Mikäli pystyt hankkimaan sijallesi toisen henkilön, riittää ilmoitus uudesta nimestä.

Joistakin ennakkoon maksetuista matkoista ei voida palauttaa koko matkan hintaa (matkatoimiston kulut, tilatut pääsyliput yms) lähtijän peruutettua osallistumisensa. Valmismatkalain mukaan peruutuksen sattuessa peruutuskulut määräytyvät peruutushetkellä olevien todellisten peruutuskulujen mukaan.

Vaikka kohteena on EU:n jäsenmaa, tulee matkailijalla olla passi tai poliisiviranomaisen myöntämä virallinen henkilökortti vaikka sitä ei maahan tullessa kysytäkään. Ajokortti ei ole virallinen matkustusasiakirja.