Seniorien keskinäinen ystäväpalvelu

Auttaminen on Senioriliiton strateginen teema myös v. 2020. Meillä Jyväskylän senioreissa tämä teema toteutuu matalan kynnyksen ystäväpalvelu –toiminalla.

Meillä on vertaisten ryhmä, johon kuuluvat:

Sirpa Teräväinen, yhteyshenkilö puh. +358 45 6315 108, sirpateravainen15@gmail.com,
Kirsti Jahkola
Merja Kumpula
Leea Laakso-Yli-Kokko
Erkki Yli-Kokko
Erkki Pastinen
Pirkko Syrjälä.

Ryhmän jäsenet kuuntelevat, keskustelevat ja tukevat akuuteissa elämän muutoksiin, käännekohtiin ja menetyksiin liittyvissä tilanteissa.

Ystävätoiminta ei korvaa ammattiauttajien palveluita, joista myös vertaiskeskusteluissa voidaan puhua. Ammattiapu löytyy mm. Jyväskylän Palveluoppaasta 2019 ja 2020.

Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Ryhmä kokoontuu pari kertaa vuodessa Pirkko Syrjälän johdolla kehittämään toimintaa ja tukemaan ryhmän jäseniä arvokkaassa vapaaehtoistehtävässä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä keskusteluhetkeä joko kotonasi tai sovitussa paikassa!

Senioriystävä on lähelläsi.